Betingelser for tilmelding af nyhedsbrev

Ved tilmelding til Nyhedsbrevet giver du samtykke til, at ABC-Økonomi ApS, må tage kontakt til dig på de opgivne kontaktinformationer. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Ved afmelding vil vi slette alt data omkring dine kontaktinformationer.

Indhold & frekvens

Indholdet af nyhedsbrevet består typisk af de tre-fire seneste artikler fra bloggen om privat økonomi og det at komme ud af luksusfælden samtidig med en kort opdatering på andre nyheder.

Frekvensen på disse nyhedsbreve varierer afhængigt af hvor hurtigt der bliver lagt nye artikler på bloggen, men typisk vil dette blive udsendt én gang om måneden.

 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger såsom email og navn, indsamlet i forbindelse med nyhedsbrevet, afgives aldrig til tredjepart. Dette gøres kun hvis brugeren selv har givet skriftligtilladelse hertil, og der indsamles aldrig personoplysninger, uden at brugeren selv aktivt har afgivet disse, oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.  anvendes kun til at få større kendskab til de respektive brugere af hjemmesiden. Dette kendskab anvendes til at forbedre nuværende produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der tilpasses således at dette altid er relevant for brugerne.

 

Udlevering af personoplysninger

Ønsker du adgang til de oplysninger ABC-Økonomi ApS har registreret om dig, skal du rette henvendelse på tlf. 72 14 40 60  eller mail: abc@abc-okonomi.dk.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Læs hele Cookie og privatlivspolitikken her