Få lagt et holdbart budget

Du kender det sikkert godt. Det er lønningsdag. Du er glad, der er penge på kontoen. Men snart er glæden forbi. Dækker dine indtægter dine udgifter i denne måned? Er der råd til sommerferie i år eller til din venindes fødselsdags gave?

Lad ikke bekymring for din økonomi styre dit liv. Tag kontrollen tilbage. Med et budget ved du der er penge til regningerne. Du får ikke længere ubehagelige overraskelser. Ingen giro kort kan længere ødelægge dit humør.

Et budget giver dig:

Overblik over dine samlede udgifter

Alle regninger er betalt med et fast beløb hver måned

God samvittighed når du er ude at snolde, regningerne er betalt.Et holdbart budget giver dig overblikket tilbage

Når du har først har lagt dit budget, enten alene eller med vores hjælp, så ved du der er penge til dine udgifter. Med et budget kan du se hvor mange penge du skal overføre til din budget konto hver måned. Med en fast overførelse betaler du både de udgifter du har hver måned, hver 3., 6. og 12 måned.

Gør de usynlige udgifter synlige

Undrer du dig også over hvor dine penge bliver af? Med et budget bliver alle udgifter synlige for dig. Når de løbende udgifter er synlige for dig, så bliver det nemt at se hvilke udgifter der er nødvendige – og hvilke du måske kan skære væk.

Hvornår skal jeg lægge mit budget?

Som privatperson vil vi anbefale at du lavet et budget der gælder et år. De fleste laver det ved årsskiftet – for her begynder et nyt skatteår.  Du ser sikkert en ændring i de penge du får udbetalt når et nyt år begynder. Måske får du mere eller mindre løn, pension eller dagpenge udbetalt? Vigtigst af alt er at du opdaterer dit budget.

Skal jeg vente helt til december med at lægge et budget?

Bestemt ikke. Du kan starte dit budget når du kan/vil – så det er bare at gå i gang!

Du skal dog tage et valg nu, vil du selv lave dit budget eller vil du gerne have kyndig vejledning?

Det at lægge et korrekt budget der er i balance kan være svært, derfor hjælper vi dig gerne. Vælger du selv at starte på dit budget, så klik her og download et gratis budget skema for 2024.  Har du istedet brug for vi hjælper dig på vej? Så læs videre om hvordan ABC Økonomi kan give dig et budget i balance.

Hvad så når budgettet er lavet?

Når du har lavet dit budget er du godt på vej. Men du er ikke i mål. Over tid vil du få et fuldstændig stensikkert budget. Du skal nu løbende følge op på dit budget. Vi anbefaler at du i starten følger op på dit budget hver måned. Nogen gange er det nødvendigt at følge op uge for uge.

Bare rolig – Det er nemt at følge op.

Hver gang du tager dig selv i hånden, og får en sejr ved at følge op på dit budget bliver det nemmere næste gang. Du følger op ved at gennemgå dine betalinger for den sidste periode og sammenholde dem med dit budget. Stemmer tallene eller skal der sættes lidt mere af til varmregningen fremadrettet?

Hvorfor skal jeg følge op på mit budget? Det skal du for at være sikker på dit budget stemmer. Er varmen eller forsikringerne sat for højt? Så finder du hurtigt ud af det og kan sætte mindre til side til dem hver måned. Det er meget sjovere at have styr på dit budget end at få et surt brev fra din bankrådgiver. Når først du har styr på dit budget kan du med højt løftet hoved gå ned i banken og sige ”Se her, jeg har styr på det hele”.

Jeg tror ikke jeg kan få styr på et budget

Vi kan ikke alle være verdensmestre i alting. Så du er bestemt ikke alene hvis du føler det er svært at få styr på budgetterne. Det kan være svært at overskue hvilke udgifter der skal med i budgettet, hvor meget du skal sætte af hver måned eller at få en aftale med din bank om en budget konto.

Hos ABC Økonomi er vi verdensmestre i budgetter i balance. Tag det første skridt imod en privat økonomi i balance, udfyld formularen nedenfor.

Når du har udfyldt formularen med din e-mail eller telefon nummer tager vi kontakt til dig. Sammen tager vi en helt uforpligtende og fortrolig snak om din økonomi. Vi finder sammen frem til de udfordringer der måtte være og vi hjælper dig til et holdbart budget.

Et budget som ikke blot sikre alle dine regninger bliver betalt til tiden, men også at du ved hvor meget du kan ”snolde” for med god samvittighed.

Anita hjælper dig med at få styr på budgettet

Hej, mit navn er Anita og jeg hjælper mennesker med at få styr på økonomien

Du kan altid ringe

72 14 40 60

Mandag - Fredag
kl. 8.30 - 16.30

ABC
3 enkle trin


3 genveje til budget i bedre balance

SE TRINENE HER