ABC – Tre lette trin til balance i privat økonomien

Når du har først har lagt dit budget, enten alene eller med vores hjælp, så ved du der er penge til dine udgifter. Med et budget kan du se hvor mange penge du skal overføre til din budget konto hver måned. Med en fast overførelse betaler du både de udgifter du har hver måned, hver 3., 6. og 12 måned.

A: Vi gennemgår din økonomi

To linjer om det at gennemgå din økonomi —- Undrer du dig også over hvor dine penge bliver af? Med et budget bliver alle udgifter synlige for dig. Når de løbende udgifter er synlige for dig, så bliver det nemt at se hvilke udgifter der er nødvendige – og hvilke du måske kan skære væk.

B: Du modtager en løsnings model

To – tre linjer om løsningsmodellen. Som privatperson vil vi anbefale at du lavet et budget der gælder et år. De fleste laver det ved årsskiftet – for her begynder et nyt skatteår.  Du ser sikkert en ændring i de penge du får udbetalt når et nyt år begynder. Måske får du mere eller mindre løn, pension eller dagpenge udbetalt? Vigtigst af alt er at du opdaterer dit budget.

C: Du får sparing i 6 måneder

Vi kan ikke alle være verdensmestre i alting. Så du er bestemt ikke alene hvis du føler det er svært at få styr på budgetterne. Det kan være svært at overskue hvilke udgifter der skal med i budgettet, hvor meget du skal sætte af hver måned eller at få en aftale med din bank om en budget konto.

Hos ABC Økonomi er vi verdensmestre i budgetter i balance. Tag det første skridt imod en privat økonomi i balance, udfyld formularen nedenfor.

Hvem skal jeg kontakte for at komme igang?

Anita hjælper dig med at få styr på budgettet

Hej, mit navn er Anita og jeg hjælper mennesker med at få styr på økonomien

Du kan altid ringe

72 14 40 60

Mandag - Fredag
kl. 8.30 - 16.30

ABC
3 enkle trin


3 genveje til budget i bedre balance

SE TRINENE HER